Prisvinnende arkitektur

Byggene er utviklet av arkitektkontoret LundHagem som blant annet står bak det prisvinnende prosjektet Deichmann Bjørvika i Oslo.

LundHagems tilnærming balanserer funksjonalitet og estetikk, og forsterker områdets overordnede utseende og funksjonalitet.

Velkommen til første etasje – fellesområdet

Lobbyen er hjertet av aktiviteten her, et sted hvor gjester, ansatte og besøkende naturlig samles. Lobbyen fungerer som et knutepunkt, med en innbydende resepsjon som tar deg imot ved ankomst. Her finner du veien videre opp til kontorfasilitetene over, i tillegg til møte og konsferansedel.

Restauranten vil ha frokostservering for hotellets gjester og drop in kunder, lunsj for leietakere og kvelds-servering/middag. Her vil det arrangeres faglige tilstelninger, sosiale events og pop-ups for byggets brukere og byens befolkning. Ved godt vær kan også uteserveringen benyttes. Denne rommer opptil 350 personer samtidig, perfekt for store arrangementer eller en hyggelig lunsj med kolleger.

I umiddelbar nærhet til resepsjonen finner du byggets treningsfasiliteter, komplett med garderober og dusjer, slik at du enkelt kan holde deg aktiv og i god form.

Møteplasser og uterom

Det åpne uterommet mellom byggene er utformet for å oppmuntre til sosial samhandling, lek og avslapning. Grøntområder med enkle beplantninger og tilstrekkelig sitteplasser tilbyr ansatte og besøkende et sted å slappe av, mens uteserveringen til kafeene gir et sted for å nyte utendørsområdet og ta en pause fra arbeidet. Vi har et mål om å inkorporere kunst inn i uterommet.