KPMG til Quadrum

Kompetansehuset KPMG flytter til Quadrum

Leder for KPMG Sørlandet, Gunn Marit Schjetne, jakter kontinuerlig på de beste hodene i bransjen. Nye lokaler i Quadrum skal bidra til å styrke posisjonen til den allerede attraktive arbeidsgiveren.

– Fordi vi jobber mye, og fordi konkurransen om å rekruttere og beholde de dyktigste folkene er beinhard, er det svært viktig med bra kontorer og fasiliteter. Vi har det fint der vi er, men Quadrum blir noe helt spesielt; et signalbygg og et landemerke i Kristiansand. Arkitekturen er ambisiøs, men samtidig solid og imøtekommende. Dette matcher bra med hva KPMG står for, sier Gunn Marit Schjetne.

Schjetne trekker også frem at fleksibiliteten og de miljømessige aspektene ved bygget bidro til at KPMG landet på at Quadrum var et riktig skritt videre for avdelingen i Kristiansand.

 

Satser på Sørlandet

KPMG er et globalt konsern, men samtidig en lokal samarbeidspartner med vekstambisjoner på Sørlandet. Kompetansehuset tilbyr revisjon, rådgivning og advokattjenester.
– KPMG har tradisjoner for å investere i de ansatte, og våre medarbeidere forventer mer enn bare en pult. I Quadrum får vi toppmoderne konferanserom og stilig lounge- og kantineområde, forteller Lis Barbro Nyland, Office Manager for KPMG Sørlandet. – Og fordi stadig flere bruker sykkel som transportmiddel, er beliggenheten midt i knutepunktet inn til Kvadraturen optimal, legger hun til.

 

Solid utbygger

Øystein A. Kvåse, partner og statsautorisert revisor, tror kundene i KPMG vil verdsette flyttingen.

– Her har vi alt vi trenger under samme tak, og kan være stolte over å vise frem det spektakulære bygget til kundene. Det er helt sikkert mange som vil synes det er spennende å se prosjektet fra innsiden, siden det blir veldig synlig fra innfartsårene til Kristiansand, sier Kvåse.

Sissel Trulsen er nasjonalt ansvarlig i KPMG for alle leiekontrakter for bygg, og setter pris på utbyggers gode rennommé.

– Bane Nor Eiendom er en solid og fremoverlent aktør som står bak mange bra prosjekter. Det skaper trygghet at de gang på gang beviser at de evner å utvikle eiendommer og bygg som står seg for fremtiden, avslutter Sissel Trulsen, Facility Manager i KPMG.

 

 

Kontakt

For mer informasjon om leiemuligheter i Quadrum, kontakt Gisle Bjørsrud Bø: mob. 404 00 845 / gisle@quadrum.no